Onderstaand treft u een paar typische voorbeelden van Fincite gebruikers aan. Voor andere referenties kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

AZL

AZL (onderdeel van de NN Group) verzorgt de administratie van 51 pensioenfondsen met in totaal 960.000 deelnemers. De deelnemer krijgt duidelijkheid over zijn pensioen en vindt in AZL een pensioenuitvoerder die bereikbaar, deskundig en behulpzaam is. Bestuurders van de pensioenfondsen ontvangen de best mogelijke steun.

AZL heeft een hoofdvestiging in Heerlen en een kantoor in Utrecht waar samen 472 betrokken en deskundige medewerkers werken.

Bolscher meer dan vlees

Bolscher meer dan vlees is een familiebedrijf met 80 medewerkers die maar één doel voor ogen hebben, het leveren van de mooiste producten voor de professionele horeca. Met de beste selectie van vlees uit de hele wereld weet het bedrijf zijn klanten steeds weer te verrassen met het brede aanbod, dat wordt bereid of bewerkt door het team gediplomeerde slagers en koks.

De trots van het bedrijf is de uitmuntende kwaliteit van het roodvlees. Doordat Bolscher meer dan vlees het rijpingsproces zelf in handen heeft, wordt een topproduct gegarandeerd. Maar ook voor producten buiten het vleesassortiment kunnen klanten bij het bedrijf terecht. Vis, zuivel, kaas (o.a. buitenlands) en maaltijden.

Equinix

In de best verbonden datacenters ter wereld in 44 markten over 5 continenten verbindt Equinix ‘s werelds leidende industrieën met hun klanten, hun medewerkers en partners. In de Verenigde Staten heeft Equinix datacenters in Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, Seattle, Silicon Valley en Washington D.C..

In de Nederlandse datacenters van Equinix hebben meer dan 1075 bedrijven hun computerapparatuur ondergebracht en zijn daarmee door hun digitale supply chain verbonden met hun business partners en klanten. Equinix in Nederland biedt onderdak aan vele, bloeiende en diverse business ecosystemen.

GGN

GGN biedt alle diensten die nodig zijn om de waarde van klanten tot uitdrukking te brengen in betaalde rekeningen én om die klantwaarde te behouden. Van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van deurwaarders. Daarnaast adviseert GGN bedrijven bij de inrichting van creditmanagement processen, traint GGN medewerkers en biedt GGN aan organisaties (tijdelijke) ondersteuning.

Als grootste speler in zijn markt is het voor GGN van belang precies inzicht te hebben in de financiële performance van al haar diensten en de verschillende kantoren, en wat deze betekenen voor al haar klanten.

Mn

Mn verzorgt voor bijna 2 miljoen Nederlanders een begrijpelijk en betaalbaar pensioen. Met circa 1.000 medewerkers maakt dat Mn een van de grote spelers in de complexe pensioenwereld. De kernactiviteiten van Mn zijn pensioenuitvoering en vermogensbeheer. Mn geniet het vertrouwen van een groot aantal bedrijfstak- en ondernemingspensioenfondsen.

Philadelphia

Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Philadelphia begeleidt mensen met een verstandelijke beperking en wil dat hun cliënten mede dankzij het werk van de instelling gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Philadelphia doet zijn werk vanuit een christelijke visie. Met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsbesef, passie, aandacht en professionaliteit.

Philadelphia is een stichting zonder winstoogmerk en biedt vanuit circa 600 locaties met ruim 6300 medewerkers ondersteuning aan ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking.

ROC van Twente

ROC van Twente is dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente. Ruim 2000 medewerkers verzorgen beroepsopleidingen, trainingen en cursussen voor bijna 18.500 studenten en cursisten, op vijf hoofdlocaties in Almelo, Hengelo en Enschede, 'in-company' bij bedrijven en instellingen en op talloze kleinere onderwijslocaties in heel Twente.

ROC van Twente wil de onderwijsdienstverlener zijn in de regio. Vooral ook voor al die volwassenen, die zich verder willen ontwikkelen, die 'een leven lang willen leren'

Universiteit van Leiden

Universiteit van Leiden, in 1575 opgericht, is één van Europa’s meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein, is gevestigd in Leiden en Den Haag en heeft ruim 6.500 medewerkers en 26.900 studenten. Haar motto is Praesidium Libertatis – Bolwerk van Vrijheid.


© Fincite

"Ons financiële inzicht is nu gedetailleerd. Daarmee brengen we de operationele en commerciële besluitvorming op een veel hoger plan. Fincite is key geweest in dat proces."

Kor Bosscher, CFO MN

"Met Fincite hebben we in twee weken tijd een compleet en sluitend model gemaakt van de financiële stromen binnen Blue Sky Group. Hiermee heeft Blue Sky Group een extra controle op de marge per klant en de onderliggende afdelingskosten."

Jos Keijzers, hoofd Control Blue Sky Group