U kunt gewoon zelf uw eerste model maken. Echter, een alternatief is dat u dat aan ons vraagt.

Onze aanpak met sprints

In onze projecten werken we op basis van sprints. Dat houdt o.a. in dat u steeds een nieuwe, betere versie van het model krijgt. Het houdt ook in dat u goed kan aangeven hoe lang en tot op welk detailniveau u wilt dat wij helpen. Indien gewenst kunt u op elk moment het stokje overnemen.

Analyse en rapportage

In een volgende stap kunnen we eventueel u ondersteunen met het verder inzichtelijk maken van gegevens en de analyse ervan, en met een transparante financiële rapportage. Tevens werken we met uw organisatie aan de verdere ontwikkeling van het achterliggende toewijzingsmodel, om daarmee het inzicht verder te vergroten en de rapportages weer op een volgend niveau te brengen.

Procesmanagement en training

Wij kunnen ook met uw organisatie werken aan de inbedding en borging van financiële transparantie in de reguliere besturing. Wij doen processen, methoden en tools naadloos aansluiten op uw eigen werkwijze en systemen. Verder leiden wij uw organisatie op met maatwerk training. Afhankelijk van uw behoefte varieert dat van training-on-the-job tot off-site sessies.


© Fincite