Robuust

Als financiële professional weet je hoe belangrijk het is dat dingen gewoon kloppen. Je wilt namelijk af van die eindeloze discussies of de cijfers wel correct zijn, en je wilt niet steeds veel werk hebben om aan te tonen hoe de cijfers consolideren naar de bronbestanden. Dat is zonde van je tijd en leidt af van het gesprek waar het echt over moet gaan.

Aansluiting bij het grootboek
De financiële kaart voed je vanuit je bronbestand, bijvoorbeeld het grootboek. Vervolgens zorgt Fincite ervoor dat alle kosten worden verdeeld. Je kan niets kwijtraken. Dus als je er 100 in stopt, komt er 100 uit. Altijd, tot op de cent.

Uiteraard kan je je bij het tekenen van de kaart ergens vergissen. Fincite merkt dat op en maakt je daarop attent, zodat je dat kan bijwerken.

De resultaten onderbouwd
Het geld stroom langs de wegen van de kaart en vormt op elk kruispunt een P en een Q. Dat houdt in dat elk getal ook weer direct terug te herleiden is. Dus je ziet meteen wat de onderliggende kosten zijn, en in één klik weet je ook weer hoe díe kosten zijn opgebouwd. En zo ben je, als je dat wilt, in een paar kliks weer terug bij de basis, de getallen in het grootboek.

Naar: Veelzijdig

K640_Pocket watch